Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Een unieke eettafel

De eettafel is de plek waar je met het hele gezin samenkomt. Niet alleen tijdens de maaltijden maar ook om huiswerk te maken, de krant te lezen of een gezelschapsspel te spelen. Kies daarom voor een mooie eettafel die perfect bij jouw wensen en woonstijl past. In de collectie van Room108 vind je eettafels in een industriële of landelijke stijl.

Kies het model dat jou het meest aanspreekt en personaliseer de tafel vervolgens compleet. Zo heb je de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en stoelpoten. Het resultaat is een tafel die aan al jouw eisen voldoet én altijd uniek is.

Bekijk onze eettafels online of in de showroom

Onze eettafels bekijken doe je online of door een bezoekje te brengen aan onze showroom in Brugge. In de showroom kun je je bovendien direct laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Goed om te weten: in onze collectie shop je eventueel direct bijpassende eetkamerstoelen en woonaccessoires. Uiteraard kunnen ook de eetkamerstoelen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Wedden dat uitgebreid tafelen met vrienden en familie een feestje wordt met jouw nieuwe eettafel en bijbehorende eetkamerstoelen?

Voor een eettafel op maat ben je aan het juiste adres bij Room108. Wij helpen je graag en garanderen een uniek en uitgebreid aanbod. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte eettafel? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit advies maken wij een ontwerp van bijvoorbeeld de eetkamer compleet volgens jouw wensen. We denken mee over de inrichting maar ook over de kleuren. Kijk voor meer informatie hier verder op onze website of contacteer ons direct!

Eettafel op maat bij Room108