Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Fauteuil: een van de belangrijkste meubelstukken

Een fauteuil is misschien wel een van de belangrijkste meubelstukken in je huis. Naast dat je veel tijd doorbrengt op de fauteuil, is deze zetel een eyecatcher in je woonkamer en maakt het de zithoek compleet. Bij Room108 Brugge shop je de perfecte fauteuil, precies volgens jouw wensen.

Ga bijvoorbeeld voor een landelijk of een industrieel model en maak de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Wij bieden jou de keuze uit meer dan 700 kleuren en zowel leer als stof. Wedden dat er een exemplaar tussen zit waar jij blij van wordt?

Kom de fauteuils bekijken en proefzitten

De perfecte bank kopen doe je natuurlijk niet zonder er even op gezeten te hebben. Kom daarom langs in onze showroom om de fauteuils met eigen ogen te bekijken en even uit te proberen. Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een mooie bank, dan kan ons team je natuurlijk altijd helpen. Wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden. Ook kun je bij ons een afspraak maken voor een interieuradvies op maat. Tijdens dit advies zoeken we niet alleen een mooie fauteuil uit maar kunnen we ook de rest van je zithoek een make-over geven.

Fauteuils, loveseats en andere meubels op maat

Naast een fauteuil op maat, vind je in onze collectie nog veel meer fijne meubelstukken. Uiteraard kunnen ook onze eettafels, eetkamerstoelen en kasten op maat gemaakt worden. Ben je benieuwd naar de collectie? Kijk dan hier rond op de website of kom gezellig langs in de showroom. Bel ons eventueel van tevoren als je zeker wilt weten dat het model fauteuil dat jij zoekt aanwezig is. Tot slot shop je bij ons ook diverse andere woonmerken zoals Claudi, HE-Design en Dekocandle. Wij hopen je snel te begroeten in Brugge!