Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Onmisbaar in huis: een kast

De beste manier om je huis groter en opgeruimder te laten lijken? Dat is door het plaatsen van een kast. Achter de deurtjes kun je namelijk heel veel spullen kwijt. De spullen vallen hierdoor niet meer op én vangen geen stof. Lekker praktisch en het geeft je huis meteen een andere uitstraling.

Kasten mogen niet ontbreken in je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, hobbykamer, kleedkamer, kinderkamer, keuken en in de gang. Wij hebben o.a. kasten van het unieke Merk Gusj. Ben je op zoek naar de perfecte kast? Maak dan kennis met de collectie van Room108 Brugge.

Ontdek
Room108

De voordelen van kasten kopen bij Room108 Brugge

Kom dan langs bij Room108. De collectie van Room108 bestaat uit salons, hoeksalons, eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils en diverse andere soorten meubelen. De collectie is niet alleen hip en eigentijds, de meubels zijn ook nog eens heel veelzijdig. Bij Room108 kun je vrijwel alle meubelstukken helemaal zelf samenstellen. Zowel qua kleur, stof en maat is de keuze oneindig. Bij Room108 geven wij jou als koper namelijk graag de vrijheid om zelf jouw perfecte interieur te creëren. Een interieur die past bij jouw woonstijl, huis en wensen.

Ben je benieuwd naar onze kasten op maat? Kijk dan hier rond op onze website of kom langs in onze showroom in Brugge. Op deze website kun je veel inspiratie op doen. Check bijvoorbeeld ook onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief. In de showroom kun je alle kasten met eigen ogen bekijken én advies vragen aan ons enthousiaste team. Onze interieuradviseurs helpen jou graag bij het uitkiezen of samenstellen van een mooie kast. Tot slot kun je bij ons terecht voor nog veel meer meubelstukken op maat en bijzondere woonaccessoires. Ideaal als jij een praktisch, eigentijds en uniek interieur wilt creëren!

Benieuwd naar onze kasten op maat?