Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meer dan alleen een meubelwinkel Beernem

Room108 is meer dan alleen een meubelwinkel Beernem en omgeving. Bij ons kun je alle meubelstukken namelijk volledig personaliseren. Dit geeft jou de vrijheid om je perfecte interieur samen te stellen. Ook als je een extra grote zetel op zoekt waar de hele familie op past of als je eetkamerstoelen zoekt in een specifieke kleur. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Bij ons kies je een basis model van een meubelstuk uit, deze personaliseer je vervolgens volledig. Denk hierbij aan het kiezen van een kleur, stof, model, formaat en details. Zelfs de stoelpootjes kies je helemaal zelf!

Room108 Brugge woonwinkel

Meubelzaak Beernem met een enthousiast team

Onze meubelzaak Beernem en omgeving staat niet alleen bekend om haar uitgebreide collectie. Ook ons enthousiaste en vakkundige team maakt ons speciaal. Wij denken graag met je mee en kunnen je zelfs voorzien van een persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit advies helpen we je om je interieur een complete make-over te geven. Uiteraard luisteren we hierbij goed naar jouw wensen. Om een persoonlijk interieuradvies in te plannen, kun je het beste een afspraak met ons maken. Dit kan via de website of door contact met ons op te nemen.

Hoewel je via onze website al een goed beeld krijgt van onze werkwijze en de meubels Beernem, is het vaak nog fijner om de meubelstukken met eigen ogen te komen bekijken. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Brugge. Hier kun je niet alleen de meubelstukken bekijken én uittesten, maar ook de verschillende opties ontdekken. Kom bijvoorbeeld de verschillende kleuren en stoffen bekijken of met de familie uittesten of jullie inderdaad allemaal lekker zitten op de zetel. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. We hopen je gauw te begroeten bij Room108 Brugge!

Meubels Beernem bekijken in de showroom