Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Damme

Room108 Brugge: meubelwinkel Damme en omgeving

Is het tijd voor een compleet nieuw interieur? Of wil je je woonkamer een upgrade geven met een nieuwe zetel of eetkamerstoelen? Maak dan kennis met Room108 Brugge! Wij zijn een meubelwinkel Damme en omgeving waar jij je interieur zelf samen kunt stellen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, formaten, stoffen, kleuren en materialen voor jouw meubelstuk. Doordat de mogelijkheid eindeloos zijn, vind je altijd een meubelstuk die perfect bij jouw interieur en wensen past. Je vindt bovendien een meubelstuk dat uniek is. Niemand zal precies dezelfde hippe én comfortabele fauteuil of loveseat in zijn huis hebben staan!

Room108 Brugge woonwinkel

Maak online kennis met onze meubelzaak Damme

De manier om kennis te maken met onze meubelzaak Damme is door rustig rond te kijken op onze website. Hier vertellen wij uitgebreid over ons aanbod en onze werkwijze. Ook kun je alvast een deel van onze collectie bekijken. Misschien zie je direct een zetel, fauteuil, loveseat, eetkamertafel of eetkamerstoel die jou aanspreekt. Goed om te weten: bij Room108 Brugge verkopen we tevens diverse hippe woonmerken. Met de leuke accessoires en lampen van Gusj, By-Boo, McNutt en Light&Living creëer je een eigentijds interieur. Fleur je nieuwe zetel bijvoorbeeld op met kussentjes of geef je zithoek een hippe uitstraling met een mooi vloerkleed.

Wil jij de meubels Damme liever met eigen ogen komen bekijken? Dan zien we je graag terug in onze showroom in Brugge. Onze showroom is maar liefst 750 m2 groot en de perfecte plek om kennis te maken met onze collectie. Hier kun je de kleuren en stoffen op je gemak bekijken en proef zitten op de salons en fauteuils! Indien gewenst kan ons deskundige en enthousiaste team je een persoonlijk interieuradvies geven. Maak voor dit advies een afspraak via onze website of door ons te contacteren via de e-mail of telefoon. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. We hopen je gauw te mogen begroeten!

Bekijk de meubels Damme in onze showroom