Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Gewone meubelwinkel Jabbeke of Room108 Brugge?

Als je toe bent aan een nieuw interieur kun je een gewone meubelwinkel Jabbeke bezoeken of langskomen bij Room108 Brugge. Het verschil tussen een gewone winkel en Room108? Dat is dat je bij ons je interieur volledig kunt aanpassen aan jouw wensen. Door zelf jouw meubels samen te stellen weet je zeker dat je interieur uniek is. Je vindt bovendien altijd een salon, loveseat of eetkamerstoel die perfect past bij jouw woonstijl. Je hebt bij Room108 de keuze uit ontzettend veel verschillende materialen, kleuren en stoffen. Daarnaast bepaal je zelf het formaat en de details.

Room108 Brugge woonwinkel

Meubelzaak Jabbeke en omgeving met eigen showroom

Onze meubelzaak Jabbeke en omgeving beschikt over een eigen showroom van 750 m2. In onze showroom kun je alle meubels op je gemak bekijken én uittesten. Je wilt immers wel weten hoe de nieuwe zetel zit voordat je hem koopt. Daarnaast kun je in onze showroom de verschillende kleuren, stoffen en materialen met eigen ogen komen bekijken. Zo maak je een weloverwogen keuze. In onze showroom is ons deskundige en vriendelijke team aanwezig. Het team van Room108 Brugge helpt je graag bij het samenstellen van een nieuw interieur!

Wil je meer weten over onze meubels Jabbeke? Kijk dan rond op onze website of plan een bezoekje aan de showroom. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt bij ons tevens een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies. Ons team denkt graag met je mee en kan een design maken aan de hand van jouw wensen en de opstelling van je huis. Maak de afspraak met ons team via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Uiteraard kun je ons op deze manier ook bereiken als je een vraag hebt of meer informatie wilt over een product. Graag tot ziens bij Room108 Brugge!

Meer weten over onze meubels Jabbeke?