Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Eindeloos veel mogelijkheden in onze meubelwinkel Knokke-Heist

In onze meubelwinkel Knokke-Heist zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen alle meubelstukken namelijk volledig personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Wij snappen namelijk maar al te goed dat ieder interieur uniek is. Bepaal zelf de kleur, het materiaal, de afwerking, het model en het formaat van jouw nieuwe meubelstuk. Doordat jij alle touwtjes in handen hebt weet je zeker dat je een meubelstuk vindt die aan al je wensen voldoet. Elk meubelstuk is bovendien uniek! Met zoveel mogelijkheden is het namelijk haast onmogelijk om iemand tegen te komen met precies dezelfde zetel of loveseat.

Room108 Brugge woonwinkel

Meubelzaak Knokke-Heist met enthousiast personeel

Onze meubelzaak Knokke-Heist staat niet alleen bekend om haar ruime collectie, maar ook om het enthousiaste personeel. Ons team helpt je graag bij het maken van de perfecte keuze. Wij denken graag met je mee en laten je de verschillende opties zien. Een kleur kies je namelijk door in het daglicht te bekijken. En een stof uitzoeken? Dat doe je door het stofje even te bevoelen. Uiteraard kun je in onze showroom de meubelstukken niet alleen bekijken, maar ook even uittesten. Neem dus gerust je gezinsleden mee voor een uitgebreide keuring.

Bij Room108 Brugge durven we onszelf gerust een specialist in meubels Knokke-Heist te noemen. Neem een kijkje op onze website als je alvast een deel van de collectie wilt bekijken of wilt ontdekken welke exclusieve woonmerken wij verkopen. Voor meer informatie over ons team en onze werkwijze kun je verder lezen op de website of direct contact met ons opnemen. Je bereikt Room108 Brugge via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Vergeet niet om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief als je geen enkel nieuwtje of actie wilt missen.

Room108 Brugge: specialist in meubels Knokke-Heist