Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Nieuw interieur samenstellen bij een meubelwinkel Oostende

Een nieuw interieur samenstellen doe je niet in de eerste de beste meubelwinkel Oostende. Je wilt namelijk wel meubelstukken vinden die aan al jouw eisen voldoen én een perfecte match vormen. Bij Room108 Brugge denken we graag met je mee. Zo hebben wij een fijne collectie met landelijke en industriële meubelstukken. Niet heel bijzonder zou je misschien denken, maar dat is onze collectie juist wel. Alle meubelstukken kunnen namelijk volledig aangepast worden aan jouw wensen. Jij bepaalt zelf alle details: van het formaat tot aan de kleur, het materiaal en de afwerking. Je vindt in onze collectie altijd de zetel, fauteuil of eetkamertafel van jouw dromen.

Room108 Brugge woonwinkel

Kom langs in onze meubelzaak Oostende

In onze meubelzaak Oostende verwelkomen we je graag voor een persoonlijk advies. Je kunt in onze showroom alle meubels op je gemak bekijken en kennis maken met de verschillende opties. Soms is het namelijk fijner om een kleur of stof even in het echt te zien. Ook kun je het formaat vaak beter inschatten als je een meubelstuk met eigen ogen hebt gezien of er even op hebt gezeten met de rest van je gezin. Wil je liever eerst online kennis maken met onze collectie? Neem dan de tijd om de website te ontdekken. Hier vind je veel praktische informatie en lees je meer over de exclusieve woonmerken die wij tevens verkopen.

Persoonlijke en unieke meubels Oostende zijn hetgeen waar wij ons mee onderscheiden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk interieuradvies. Je bereikt het team van Room108 Brugge via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Je kunt je bovendien inschrijven voor onze nieuwsbrief als je geen enkel nieuwtje over ons wilt missen. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je natuurlijk ook direct een bezoek aan onze showroom in Brugge plannen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Graag tot ziens.

Persoonlijke en unieke meubels Oostende