Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Kun je niet slagen bij een gewone meubelwinkel Roeselare?

Kun jij maar niet slagen in een gewone meubelwinkel Roeselare? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een extra grote zetel of een meubelstuk in een zeer bijzondere kleur? Dan hebben wij van Room108 Brugge goed nieuws voor je. Onze collectie met landelijke en industriële meubels stel je namelijk helemaal zelf samen. Dit doe je heel simpel van achter je computer of door langs te komen in onze showroom. Je hebt de keuze uit ontzettend veel formaten, kleuren, materialen, stoffen en andere details. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos én altijd uniek. Wij weten dan ook zeker dat je bij ons wel slaagt!

Room108 Brugge woonwinkel

Persoonlijk advies bij onze meubelzaak Roeselare

Als je bijzondere wensen hebt, is het soms wel zo fijn als een professional even met je meekijkt. Je weet hierdoor zeker dat een meubelstuk precies aan jouw verwachtingen zal voldoen. Bij Room108 Brugge nodigen we je daarom graag uit in onze showroom. Hier kun je de meubelstukken op je gemak bekijken en je laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Zo is het fijn om een kleur even in het echt te bekijken en een stof te voelen voordat je een keuze maakt. Kun je een uitgebreide hulp bij het inrichten van je huis gebruiken? Maak dan afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk onze meubels Roeselare dan alvast online. Op onze website vind je bovendien veel praktische informatie over ons en onze werkwijze. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Room108 Brugge is bereikbaar via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Tot slot kun je je via de website inschrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en leukste acties bij Room108 Brugge!

Bekijk onze meubels Roeselare online