Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Torhout met unieke en gepersonaliseerde meubels

Ben je op zoek naar een meubelwinkel Torhout waar je unieke en volledige gepersonaliseerde meubels kunt kopen? Kom dan langs bij Room108 Brugge. Bij ons vind je een uitgebreide collectie met meubels die kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Bepaal zelf het formaat, de kleur, het materiaal, de extra elementen en de overige details. Zo weet je zeker dat het meubelstuk perfect bij je interieur past én dat niemand dezelfde zetel of fauteuil zal hebben. Ideaal als jij graag anders dan anderen bent of als jij bij een standaard winkel niet de meubelstukken kunt vinden die aan jouw wensenlijstje voldoen.

Room108 Brugge woonwinkel

Ons enthousiaste team staat klaar in de meubelzaak Torhout

In onze meubelzaak Torhout staat ons enthousiaste team klaar om jou te helpen bij een keuze. Wij vertellen je graag meer over de collectie en de verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij ons op je gemak de verschillende stoffen bekijken, de perfecte kleur uitzoeken of ontdekken hoe de zetel of fauteuil precies zit. In onze showroom van ruim 750 m2 kun je bovendien perfect inspiratie op doen. Zo geef je met de luxe woonmerken die wij verkopen je interieur direct een complete make-over. Geef je nieuwe salon bijvoorbeeld extra comfort met de mooie kussentjes van Claudi of ga voor een pronkstuk aan de muur van By-Boo.

Wil jij graag een persoonlijk advies over de meubels Torhout? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit advies denken wij mee over de volledige indeling en inrichting van jouw interieur. Zelfs over de kleinste details kunnen wij jou adviseren. Het resultaat is een eigentijds interieur dat helemaal bij jou past. Je maakt een afspraak met Room108 Brugge via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook bereiken als je een vraag hebt of meer informatie wilt over Room108 Brugge. Wij helpen je graag! Tot ziens bij Room108 Brugge.

Persoonlijk advies over de meubels Torhout