Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Zuienkerke waar alles mogelijk is

Room108 Brugge is een meubelwinkel Zuienkerke en omgeving waar bijna alles mogelijk is. Wij werken namelijk niet met een standaard collectie, maar met meubelstukken die volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een zetel die het perfecte formaat heeft voor jouw zithoek of voltallige familie of een eetkamerstoel die precies dezelfde kleur heeft als de muurverf. Alle meubelstukken kunnen worden aangepast aan jouw wensen omtrent de kleur, het stof, de elementen, de extra’s en het formaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder meubelstuk is hierdoor uniek, persoonlijk en perfect geschikt voor jouw interieur.

Room108 Brugge woonwinkel

Bekijk de meubelstukken op je gemak in onze meubelzaak Zuienkerke

In onze meubelzaak Zuienkerke kun je alle meubelstukken op je gemak komen bekijken. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om de salons en fauteuils rustig uit te testen. Je wilt namelijk wel zeker weten dat een meubelstuk ook daadwerkelijk lekker zit. Ook kun je de stoffen en materialen komen voelen en bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. In onze showroom in Brugge staat ons enthousiaste team klaar om je te voorzien van een advies op maat. Wij denken graag met je mee en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Op onze website vind je meer informatie over de meubels Zuienkerke. Daarnaast lees je online meer over ons, onze werkwijze en de andere woonmerken die wij verkopen. Zo ben je bij ons tevens aan het juiste adres voor woonaccessoires van luxueuze merken zoals Claudi, By-Boo, Dekolight en Light&Living. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, je inschrijven voor de nieuwsbrief of langskomen in de showroom. Je kunt tevens een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies in onze showroom. Onze showroom is dagelijks (met uitzondering van de zondagen) geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Graag tot ziens bij Room108 Brugge!

Meer informatie over de meubels Zuienkerke