Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Outlet Brugge

Ben je aan het rondkijken voor een stijlvol en nieuw meubelstuk of een hippe accessoire voor thuis? Outlet Brugge biedt een mooie selectie van stijlvolle meubels en smaakvolle accessoires die scherp zijn afgeprijsd. Deze outlet-selectie van hoogwaardige meubels en accessoires komt voort uit items die eerder te bewonderen waren in onze showroom of in de showroom van één van onze andere locaties, Kalmthout, Bonheiden of Sint-Truiden, welke plaats hebben moeten maken voor nieuwe items.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw item voor in huis en het liefst zoveel mogelijk geld bespaart, breng je dan ook een bezoek aan outlet Brugge van Room108!

Hieronder vindt je al onze outlet meubels en accessoires. Zit er iets voor je bij? Neem dan contact op met de desbetreffende locatie.

Meubeloutlet Brugge

Stijlvolle meubels met hoge kortingen

Denk je er al een tijdje over na om jouw interieur een metamorfose te geven of misschien om hier en daar wat nieuwe, leuke items toe te voegen? In dat geval kan een bezoek aan meubeloutlet Brugge een mooie uitkomst voor je bieden. Het aanschaffen van nieuwe items voor in huis van goede kwaliteit hoeft immers niet altijd een hele investering te zijn. Bij meubeloutlet Brugge vind je namelijk prachtige meubels en accessoires met een hoge korting, voor een dus hele mooie prijs. Benieuwd naar onze outlet-collectie? Bekijk de nieuwste sale items dan op deze website van alle Room108 locaties in België.

Interesse in een meubel of accessoire van onze outlet?

Ben je geïnteresseerd in één van de hippe outlet items onze outlet meubels in West Vlaanderen van Room108? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op door te bellen naar 050 – 11 38 00 om te checken of het item nog steeds voorradig is op de desbetreffende locatie. Bekijk je het item toch liever eerst met eigen ogen? Ons team verwelkomt je in dat geval graag in onze prachtige showroom en helpt je met plezier verder. Alle items van meubel outlet West Vlaanderen zijn eenvoudig op afspraak af te halen.

Outlet meubels
West Vlaanderen