Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Salon- / bijzettafels

Van je woonkamer maak je een knusse hoek met een salon én een salontafel. Naast dat een tafeltje gezellig staat, is een salontafel natuurlijk hartstikke praktisch. Plaats je welverdiende kopje koffie op de tafel of gebruik hem om een mooie plant op te zetten. Bij Room108 Brugge koop je een salontafel die perfect past bij jouw hoeksalon.

Ga bijvoorbeeld voor een landelijke stijl of een industriële stijl. Naast dat wij een groot aanbod hebben, kun je alle tafeltjes aanpassen aan jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een kleiner formaat als je zithoek niet al te groot is of ga juist voor een groot exemplaar als je een lege ruimte wilt opvullen.

Grote collectie salon- en bijzettafels

Creëer een knusse hoek met een salontafel

Van je woonkamer maak je een knusse hoek met een salon én een salontafel. Naast dat een tafeltje gezellig staat, is een salontafel natuurlijk hartstikke praktisch. Plaats je welverdiende kopje koffie op de tafel of gebruik hem om een mooie plant op te zetten. Bij Room108 Brugge koop je een salontafel die perfect past bij jouw hoeksalon. Ga bijvoorbeeld voor een landelijke stijl of een industriële stijl. Naast dat wij een groot aanbod hebben, kun je alle tafeltjes aanpassen aan jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een kleiner formaat als je zithoek niet al te groot is of ga juist voor een groot exemplaar als je een lege ruimte wilt opvullen.

Wil je graag een salontafel op maat kopen? Neem dan hier uitgebreid een kijkje op onze website. Hier ontdek je de verschillende modellen die wij in onze collectie hebben. Als je de salontafel liever eerst in het echt wilt zien, nodigen we je graag uit in onze showroom. Kom gerust langs voor een persoonlijk advies over de kleuren en formaten. Tot slot kun je wooninspiratie op doen door ons te volgen op social media of je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Graag tot ziens bij Room108 in Brugge!

Salontafel op maat kopen