Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Plof neer op een lekkere salon

De lekkerste plek om neer te ploffen na een lange dag? Dat is natuurlijk de salon. Mocht jouw salon aan vervanging toe zijn, dan raden we je aan om de collectie van Room108 Brugge te ontdekken. In onze collectie vind je diverse fijne zetels welke compleet kunnen worden aangepast aan jouw stijl en wensen. Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

Bepaal zelf bijvoorbeeld de afmetingen, de kleur en het materiaal. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een landelijke stijl, een industriële look of een City Chic salon.

Ontdek
Room108

Bekijk onze salons online of in de showroom

Kom dan langs bij Room108. De collectie van Room108 bestaat uit salons, hoeksalons, eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils en diverse andere soorten meubelen. De collectie is niet alleen hip en eigentijds, de meubels zijn ook nog eens heel veelzijdig. Bij Room108 kun je vrijwel alle meubelstukken helemaal zelf samenstellen. Zowel qua kleur, stof en maat is de keuze oneindig. Bij Room108 geven wij jou als koper namelijk graag de vrijheid om zelf jouw perfecte interieur te creëren. Een interieur die past bij jouw woonstijl, huis en wensen.

Een salon op maat shoppen bij Room108 Brugge wordt een gezellig uitje dankzij ons deskundige en klantvriendelijke team. Uiteraard kun je bij ons niet alleen terecht voor een salon maar ook voor allerlei andere onmisbare meubelstukken. Ontdek bijvoorbeeld ons aanbod met eettafels, eetkamerstoelen en kasten. De inrichting maak je vervolgens af met de woonaccessoires van de exclusieve woonmerken die je bij ons koopt. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk interieuradvies ontvangen van onze interieuradviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Salon op maat bij Room108 Brugge