Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Een vloerkleed is gezellig en laat de ruimte groter lijken

Een vloerkleed is onmisbaar in je interieur. Naast dat een vloerkleed gezellig staat, is het een goede manier om een ruimte optisch groter te laten lijken. Breng sfeer aan in huis door een kleed in de zithoek te leggen of creëer een warm welkom door een vloerkleed in de gang te plaatsen.

Bij Room108 Brugge shop je een vloerkleed die geschikt is voor alle ruimtes van je huis. Laat het kleed mooi matchen met de rest van je inrichting of kies voor een echte eyecatcher.

Grote collectie vloerkleden

Vloerkleden shoppen begint door een uitgebreid kijkje te nemen op deze website. Hier kun je ons assortiment bekijken en wooninspiratie op doen. Zo kun je een nieuw vloerkleed natuurlijk direct combineren met een mooie bank, salontafel of eettafel. Op deze website en onze social media vind je tal van voorbeelden. Ook lees je online meer over de exclusieve woonmerken die wij verkopen. Wil je de vloerkleden liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Brugge. Naast dat je de vloerkleden hier rustig kunt bekijken, geven we je graag een persoonlijk interieuradvies.

Voor een vloerkleed op maat ben je bij Room108 Brugge aan het goede adres. Bijna al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden. Zo vind je altijd een vloerkleed met de afmetingen en kleuren die jij wenst. Wil je meer informatie over onze collectie en het personaliseren van meubelstukken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wil je zeker weten dat het vloerkleed aanwezig is in de showroom? Ook dan raden we je aan om ons even te contacteren. Graag tot snel bij Room108 Brugge!

Vloerkleed op maat bij Room108 Brugge